TOPlist

Telefon Honor 10 v plné kráse: Duhová záda, výřez displeje i duální fotoaparát

honor 10 dual sim

Nový vlajkový model společnosti Honor je již za rohem. Nasvědčují tomu i nesčetné úniky s informacemi. Díky nim už máme v podstatě kompletní telefon Honor 10 představen již nyní. Dnes se k tomu přidaly i rendery, které ukazují chystaný smartphone ve větším detailu.

Telefon Honor 10 v mnohém připomíná Huawei P20

Přesně jak se i očekávalo, tak chystaná novinka od Honoru vychází z Huaweie P20. Podobně se tak dělo i v minulosti u předchozích Honor telefonů. Důvodem je to, že obě tyto společnosti jsou sesterské a mají toho hodně společného. Zde to můžeme vidět například ve stejném výřezu a zádech telefonu, která mají stejný barevný efekt.

telefon honor 10 predstaveni

Oproti Huawei P20 se očekává také nižší cena, přitom by neměl být alespoň podle hardwarových specifikací v něčem horší. Novinka bude mít 5,84″ velký displej s rozlišením 2 280 x 1080 pixelů. O výkon se bude starat Kirin 970, který doplní 4 nebo 6 GB paměti RAM a až 128GB úložiště. Pravděpodobně bude chybět podpora pro microSD karty.

honor 10 cena

Baterie pak má mít kapacitu 3 320 mAh, na zadní straně najdeme duální fotoaparát s 24 a 16 MPx, pomáhat bude také umělá inteligence, jak jde vidět i na renderech. Rovnou z krabice poběží na Androidu 8.1 Oreo a nadstavbě EMUI. Čtečka otisků prstů zůstává v tlačítku na přední straně telefonu. Podobně jako u předchozích Honor telefonů (Honor 8, Honor 9), i u tohoto se můžete těšit na recenzi na našem webu.

Těšíte se na telefon Honor 10?

Zdroj: phonearena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)