TOPlist

Xiaomi představilo obří chytrou lednici za super cenu! Kde je háček?

chytrá lednice xiaomi
  • Společnost Xiaomi představila novou chladničku s atraktivním designem
  • Nabízí velký úložný prostor a chytré funkce
  • Globální dostupnost není bohužel známa

Společnost Xiaomi představila v Číně chladničku MIJIA Fresh Storage 439L Cross Ice Crystal White. Předprodej produktu byl zahájen 24. června a bude nabízen za zvýhodněnou zaváděcí cenu.

Chladnička MIJIA Fresh Storage Ice Crystal má 3,2mm ledově bílý umělecký skleněný panel, který se snadno čistí, je odolný proti opotřebení a mastnotě. Lednička má ultra tenký zapuštěný design. Systém odvodu tepla najdeme v přední spodní části, což umožňuje bezproblémový provoz. Tloušťka je pak 60 cm. Úložná kapacita je 439 litrů, přičemž na chladničku připadá 260 litrů a na mrazák zbývá 154 litrů. Zbylých 25 litrů připadá na přihrádky.

mijia fresh storage 2

Chladnička MIJIA využívá pro skladování čerstvých potravin technologii cirkulace vzduchu k dosažení rychlého a rovnoměrného chlazení bez odmrazování. Má mrazicí kapacitu 7 kg/12 h a používá kompresor s proměnnou frekvencí v kombinaci s ventilátorem s proměnnou frekvencí. Na kompresor chladničky je poskytována záruka 10 let. Čistá hmotnost chladničky je 86 kg a její celkové rozměry jsou 825 x 680 x 2 030 mm (šířka x hloubka x výška). Má podporu pro aplikaci MIJIA pro ovládání produktu a podporuje také hlasové ovládání XiaoAi.

mijia fresh storage 3

Ceny a dostupnost

Xiaomi MIJIA Fridge Fresh Storage Cross 439L Ice Crystal White má původní cenu od 3 999 juanů (15 300 Kč). Od 24. června je však nabízen za zaváděcí cenu 3 499 jüanů (13 400 Kč). Globální dostupnost ani cena nejsou známy.

Koupili byste si chladničku Xiaomi?

Zdroj: Gizmochina

Libor Foltýnek
O Autorovi - Libor Foltýnek

Libor Foltýnek je redaktor s rozsáhlými zkušenostmi v oblasti technologií a fotografie. Jeho práce je charakterizována důkladným výzkumem, poutavým vyprávěním a praktickými radami, které zpřístupňují… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)