Další LTE bestseller od Vodafonu za 2377 Kč

Vodafone Kenobi

Operátor Vodafone nás poslední dobou zásobuje celou řadou zajímavých telefonů, které vynikají především svým poměrem cena / výkon. Nejdříve si o naši pozornost řekl modelem Smart Prime 6, jehož recenzi si u nás můžete přečíst a následně na náš trh uvedl o něco lépe vybavený telefon Smart Ultra 6, jehož kvality i slabá místa jsme také prověřili v naší recenzi. Že se dovoz této dvojice telefonů Vodafonu vyplatil dokazuje i fakt, o jak nedostatkové zboží se jednalo. Nově se tento rudý operátor chystá na další, v pořadí již třetí trefu do černého. Začne u nás totiž prodávat novinku nesoucí jméno Vodafone Smart Speed 6, která přináší poměrně zajímavou výbavu i do nejnižší cenové kategorie.

Vodafone Smart Speed 6

Vodafone Smart Speed 6 zaujme například použitím 64bit chipsetu MediaTek MT6735m se čtyřmi jádry Cortex-A53 a grafickým čipem Mali-T720. V telefonu je přítomen 1 GB operační paměti RAM a 8GB interní úložiště, které lze rozšířit o paměťové karty do velikosti až 32 GB. Dalším zajímavým parametrem je přítomnost LTE konektivity, Vodafone sice neuvádí konkrétní frekvence, vzhledem k tomu, že se jedná o operátorský telefon však lze předpokládat podpora přinejmenším většiny českých frekvencí. Do třetice pak telefon zaujme použitím operačního systému Android 5.1 Lollipop. Hlavní fotoaparát nabídne až 5MPx snímky a přední kamerka disponuje rozlišením 2 MPx. Největším ústupkem pak bude pravděpodobně displej. Ten má úhlopříčku 4,5″ a pouze FWVGA (854 x 480) rozlišení. Kapacitu baterie operátor nezmiňuje.

Vodafone Smart Speed 6 dorazí na náš trh za více než sympatickou cenu 2377 Kč s DPH. Kromě této novinky pak Vodafone do své nabídky zařadí také svůj aktuálně nejvybavenější telefon Smart Ultra 6 v bílém provedení.

Co na Vodafone Smart Speed 6 říkáte?

Zdroj: TZ

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)